20.11.08

Pornografía infantil No.

Si has llegado a este blog buscando las palabras angels, lolitas, boylover, preteens, girllover, childlover, pedoboy, boyboy, fetishboy o feet boy... mejor te metes el mouse donde te quepa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Núria, per fi amb una miqueta de temps. És molt trist que en aquest país no es consideri violació si no abús sexual si es tracta de menors. Com que són petits i no poden oposar resistència les penes per pederastia són irrisòries! Personalment crec que precisament pq. no poden defensar-se i pq. s'estan formant com a persones, i el trauma que els queda, les penes haurien de ser les màximes. Haviam si canvia la llei!

Helena

núria ha dit...

Completament d’acord amb tu, una acció com aquesta s’hauria de penalitzar com a violació, no pas com abús. Crec que en qüestions infantils el sistema judicial i la societat en general ens mostrem indiferents, inclús tenim tendència a “normalitzar” fets inadmissibles com, per exemple, veure nadons a les faldes de mares que demanen caritat, completament drogats ( com he vist avui al tren ) i no fer absolutament res.