27.1.09

Premis Cerdanyolenc de l'Any


Quan un equip de gent treballa ajuntant els seus sentiments això es nota. Es crea una espècie de màgia que impregna tot l’ambient. Aquest efecte és una característica del què, en comunicació, en diem holisme.
És com quan mirem una pintura , primer ens hem de separar unes passes enrere per gaudir del quadre en general, és així com apreciem el paisatge, la figura o el sentiment que ens ha volgut comunicar el pintor. El que veiem és un conjunt de pinzellades que formen quelcom i no les pinzellades en si, però sense elles la pintura no hi seria, no hi hauria profunditat, ni color, ni ànima.

Aquesta màgia la van fer possible divendres passat els periodistes de Cerdanyola lliurant els
Premis Cerdanyolenc de l’Any . Entre aquets premis hi havia un força significatiu per a ells, era el Premi Josep Maria Cortada, Xaneta, de reconeixement a les persones que han facilitat la feina dels professionals de la comunicació de la ciutat. Distinció que porta el nom d’un Mestre dins l’àmbit dels mitjans de comunicació local.
Durant l’acte, si observaves als periodistes de la sala es podia apreciar una certa complicitat entre ells, com quan estàs a punt de regalar una part de tu mateix, una part generosa, especial, sentida i força sincera, un tros d’emoció de cada un d'ells que va impregnar la sala i això el públic ho va notar.
Al finalitzar l’acte, una de les periodistes va escriure en el seu Facebook :
- "Ahir, al lliurament del Cerdanyolenc de l'any hi era. N'estic segura! “. Referint-se en Josep Maria Cortada.

I sí, sí que hi era, perquè en Xane, abans de marxar, va regalar bocins generosos, d’ell mateix a cada un de vosaltres i vosaltres heu ajuntat trossets d’aquest bocins i n’heu fet un premi especial. Pinzellades en un acte, divendres passat, on els assistents varem poder apreciar tot un quadre emocionant i aquesta emoció conjunta va fer que en Xaneta, aquell vespre, ens fes una visita.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola !
He llegit el post titulat Premis Cerdanyolenc de l'any, i m'agradaria fer-te un comentari.

El dia del lliurament dels premis, en "Xane" hi era, no en tinguis cap dubte.

Jo també vaig assistir al lliurament del premi i es molt curios que una persona acostumada a parlar en públic, una persona que pot parlar per la radio, donar rodes de premsa, ser entrevistat en directe a la televisió en programes dels anomenats "prime time" , una persona que molta gent pensa que es "dur", es pugui emocionar en un acte com el de divendres.

N'estic segur que en Xane hi era, n'estic segur que la seva companya el va notar aprop quant va lliurar el premi.

Joan Mallafre
Premi Josep Maria Cortada "Xaneta" 2008

Ps . I una cosa per acabar. Una cosa que no vaig poder verbalitzar gaire el passat divendres. El premi es compartit amb els mitjans de comunicació. Sense ells no sols no existiria el premi, sino que molt problablement no existiria la premsa local. Ells en son l'ànima i qui pensi que això funciona per calers, s'equivoca.
Amics, no deixeu mai de ser com sou, però penseu que sense vosaltres no hi ha continuitat a aquest servei pùblic que feu.
Potser no soc tant dur, potser soc un romantic.

Una abraçada Nuria

núria ha dit...

Hola!!!!! Quina il•lusió!!!!!!
La veritat és que la teva emoció ens va emocionar a tots!
Felicitats per aquest premi tan ben merescut !
abraçades!