8.5.09

Publicitat vs Propaganda

Publicitat

"Tota forma de comunicació realitzada per una persona física o jurídica, pública o privada, en l'exercici d'una activitat comercial, industrial, artesanal o professional, amb la finalitat de promoure de forma directa o indirecta la contractació de béns mobles o immobles, serveis, drets i obligacions" .
article 2 de la Llei 34/88 General de Publicitat

 by Xavi Olivé

Propaganda

“La propaganda és un fenomen comunicatiu de contingut i finalitat ideològics a través del qual un Emissor (individual o col·lectiu) transmet interessadament i deliberada un Missatge per aconseguir, mantenir o reforçar una posició de poder sobre el pensament o la conducta d’un Receptor (individual o col·lectiu) els interessos del qual no coincideixen necessàriament amb els de l’Emissor”

Pineda Cachero, A.

... i això és art

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Osti, els Beatles!. Ep, no, que ara que me la miro [la foto, eh!] veig a en Toni Morral i a algú més de Cerdanyola que conec ....
Vaja, que no és Liverpool ni són els escarabats cantaires ....

núria ha dit...

Podria ser una bona acció de comunicació interna! Se’ls podria reunir perquè formessin un grup tribut als Beatles ! i així crear una imatge de bon rollo i concòrdia entre els membres del govern municipal! Èxit segur! I la caràtula del primer CD ja la tenim aquí!